Her er litt info om siden fmandal.no, og om meg som person, Fredrik Mandal.

Om Fredrik Mandal

Dette er altså meg...

Dette er altså meg…

Dette er altså meg. Jeg har passert 30 år, og jeg bor i Steinkjer. Her jobber jeg som forretningsutvikler i Trønder-Avisa. Jeg er fortsatt journalist innerst inne, men jeg jobber nå midt mellom den merkantile og redaksjonelle siden av bordet.

Jeg er ganske allsidig av meg, og interesserer meg for veldig mye rart. Jeg har studert statsvitenskap, samfunnsøkonomi, journalistikk og spansk – og tatt enkelte andre fag – ved NTNU, Universitetet i Bergen, Høgskolen i Vestfold og Høgskolen i Bodø.

Ting jeg liker (i uprioritert rekkefølge):

 • språk
 • media
 • journalistikk
 • nyheter
 • internett (ja, med liten «i». Jeg og Språkrådet er ikke helt enige…)
 • fotografering (analogt til hobby, digitalt til jobb)
 • fotball (Rosenborg og Manchester United)
 • sport
 • teknologi (alt av duppeditter, egentlig)
 • Apple
 • rettferdighet
 • ting som får meg til å le
 • spansk
 • Panama
 • livet
 • fjellet
 • sjøen
 • å fiske
 • kjøtt
 • bøker
 • musikk
 • Zelda
 • å brygge øl

Ting jeg ikke liker:

 • urettferdighet
 • intoleranse
 • fordommer
 • janteloven
 • ekstremisme
 • trangsynthet
 • at folk bruker feil tegn
 • særskriving (Jeg er AMO-sjef nummer 4132)

Jeg har flere punkter på liker-lista enn på liker ikke-lista. Det liker jeg. Og det skulle jo egentlig ha vært et eget punkt.

Har du lyst til å se CV-en min, har jeg lagt ut en noe forkortet versjon her.

Om fmandal.no

Dette er en personlig blogg, og meningene jeg ytrer her er mine egne – de representerer ikke arbeidsgiveres syn, det være seg tidligere, nåværende eller kommende arbeidsgivere. Det samme går for organisasjoner og institusjoner jeg måtte være, har vært eller kommer til å bli tilknyttet. Skal du ta noen for det som står her, er det meg som person du skal sikte på.

Jeg skriver om ting som opptar meg, ting jeg liker og ting jeg ikke liker. Denne bloggen er ingen dagbok, men et sted hvor jeg publiserer ting noen kan ha interesse av å lese om.

Denne siden oppsto i 2004 på domenet fmandal.com, men i november 2009 endret jeg domenenavnet til fmandal.no. Jeg skrev selvsagt et blogginnlegg om det da det ble gjort.