Så ble jeg også offer for hackere. To ganger den siste måneden har en eller annen gjøk tatt ned bloggen min. Egentlig er det jo fint at folk sier fra om at det er noe feil, selv om det med fordel kunne ha blitt gjort uten å legge inn en haug med dritt gjemt langt inn i mappestrukturen.

For hackeren hadde jo ikke fått det til om jeg ikke hadde hatt en eller annen svakhet et eller annet sted i systemet her. Siden vedkommende la inn masse dritt – og jeg ikke aner hvor feilen lå – har jeg brukt kvelden til å slette alt som lå på serveren og lagt inn nye versjoner av alt. Og selvsagt fjernet alt som ikke er i bruk. Det siste burde jeg ha gjort fortløpende, men nå fikk jeg det sparket i ræva som jeg trengte.

Dermed kan det mangle noen bilder og sånt, men det får så være. Får være måter på hvor lang tid jeg skal bruke på opprydding.

Og forresten: Hipp, hipp, hurra!