20121119-0009291Foto: tjdewey (CC).

Den observante har fått med seg at jeg har byttet beite flere ganger det siste drøye året, uten at jeg har blogget om det. Nå er jeg der jeg skal være, så da passer det vel fint med en kjapp oppsummering av veien hit og status per i dag.

  • Fram til august 2011: Ringevikar og sommervikar i Bergens Tidende.
  • September 2011 til mars 2012: Vikariat som journalist i På Høyden (Universitetet i Bergens nyhetsavis). Jeg var også konstituert redaktør i et par måneder.
  • Mars til mai: Pappapermisjon og flytting fra Bergen til Steinkjer.
  • Mai til september: Markedskoordinator i Frisknett.
  • Fra september 2012: Forretningsutvikler i Trønder-Avisa.

Der er vi altså i dag. Etter et kort opphold i helseverden er jeg tilbake i media, men jeg er ikke lenger i redaksjonen. Nå er jeg på den merkantile siden av bordet. Kort (og litt tabloid) fortalt er oppgaven min å sørge for at avisa tjener penger i framtida.

Jeg kunne ikke ha vært lykkeligere. Jeg har brukt mye tid og energi på å tenke på hvordan media utvikler seg – i takt og utakt med resten av samfunnet. Nå sitter jeg på baksida og er med på å trekke i tråder, er med der beslutningene tas i vårt mediehus.

Og det er utrolig godt å komme hjem til Trønder-Avisa og Steinkjer igjen.

Så hender det selvfølgelig at jeg savner å være i selve manesjen, det å skrive de gode sakene. Heldigvis har jeg bloggen min – og nå er det kanskje håp om at jeg skriver her litt oftere enn to ganger i året.